Lej minigraver København

Lej den rette størrelse af minigravere i København

Inden du lejer din minigravemaskine – rådfør dig med os hos Lej Gravmaskine og få hjælp til, hvilken størrelse du skal vælge. Lejer du en for stort eller for lille minigraver, kan konsekvenserne blive store, og du mister kostbar tid og penge. Vi samarbejder med Københavns Elektriker, så hvis du er kommet til at grave et kabel over med din minigravemaskine, så kan vi hjælpe. 

1 tons gravemaskinerne er populære til mindre arbejder på pladsen, såsom flytning af hæk, sten eller fjernelse af en lille stub, da de er meget kompakte og nemme at komme rundt i en ejendom med. De ødelægger heller ikke hele græsplænen eller stengangen. Du kan også selv transportere dem på en trailer bag bilen, hvis du har det rigtige kørekort.

Hvad størrelse af minigraver skal jeg leje?

Hvis du graver 2,5–5 meter dræn, skal du op på en 2-3 tons graver – så er den mindste på 1 ton ikke nok. I vejledningen, der følger med gravemaskinen, er der også tydelige anvisninger på, hvor dybt du kan grave.

Hos Lej Gravemaskine København prioriterer vi altid sikkerheden og tjekker, hvilken type stand maskinen du lejer er i, inden du som kunde kan leje den hos os. Derfor bør du kun leje af serøse udlejere ellers ved du ikke, hvad du lejer – hvilket kan være farligt. Lej minigravere hos os trygt og sikkert.

Vær ærlig: Hvor ofte læser du brugsanvisningen?

De er måske ikke alverden med en ny mikro eller tv, men med en maskine så kraftfuld som en minigravemaskinen bør du tage det sikre før det usikre – også selvom du er nogenlunde vant til at køre før. Har du ingen tidligere erfaring med at grave, er det ekstra vigtigt at læse grundigt og få hjælp af os hos Lej Minigravemaskine ved den mindste tvivl. Vejledningen indeholder alle restriktioner og tips til, hvordan du bør agere ved leje af minigraver København. Så kan du være sikker på, at du har gjort et godt stykke forberedelse.

Lås din minimaskine efter brug

Minigravemaskinen er et populært byggeprodukt og dermed er der en potentiel risiko for tyveri. En stor del af Lej Gravemaskine Københavns maskiner er i dag udstyret med GPS; men husk ikke at lade maskinen stå åben og synlig efter en arbejdsdag. Hav den godt parkeret og vær forsigtig med minigravemaskinen, når du er færdig med at arbejde ved leje af minigraver.

Lej minigraver og spær om nødvendigt arbejdsområdet af

Det kan gentages. Hav respekt for, at en minigravemaskine er stor og tung og dermed kan gøre en del skade, hvis du ikke ved, hvordan den skal bruges korrekt. Spær om nødvendigt af, så ingen bil eller person kan komme i vejen, hvor du graver. Skal du arbejde i et travlt miljø, gælder vejspærringer og nogle gange også vagter.